مرحباً بكم جميعاً، وصفة اليوم هي وصفة كلاسيكية رائعة أحبها كثيراً، فكرة هذه الوصفة أتت لي عندما قمت بطبخ لحمة باردة في أحد الأيام، وقال زوجي أنه يفضل أن يكون الطعم أقوى من الداخل من مجرد ثوم وفلفل أسود وبعض التوابل الأخرى، لذا قررت أن أقوم بتقطيع قطعة اللحم هذه بشكل دائري بحيث أحافظ على نفس شكلها مع حشوها ببعض الخضروات، وحقاً كان اللحم لذيذ طري وصحي أيضاً. أتمنى أن تجربوا هذا الطبق وأن تخبروني إذا أعجبكم :)
وصفة عرق روزبيف محشي بالخضروات بالصور هنا
وصفة عرق روزبيف محشي بالخضروات بالصور هنا
امممممممممممم
ردحذففتحتى نفسى قوووووووى
طريقه جميله وسهله وبسيطه ومفيده وغنيه كمان
تسلم ايديك
تسلمي حبيبتي سعيدة أنها أعجبتكِ :)
ردحذفتسلم ايدك يا جوليا
ردحذفهو انا كان عندي سؤال
وانا صغيرة ماما كانت بتعمل حاجة زي كدا بس بتحشيها بيض مسلوق بس مش فاكرة كانت بتعملها بالشرائح ولا باللهم المفروم فهل لو انا عاوزة اعملها بالبيض بسلق البيضة الأول وأقشرها وأرصها بالداخل عادي؟
تسلمي حبيبتي
ردحذفهذه الوصفة تسمى روستو بالبيض
إن شاء الله أقوم بإضافته
نعم تسلقي البيض أولاً
قومي بعمل اللحم المفروم كأنك ستقومين بعمل كفتة، ثم افرديها وابدأي في وضع البيض بعد سلقه
يا واد يا جامد ايه الجمال ده ..ز اكيد انا لو ربنا فتحها عليا ح اعملك قناة فضائية .. انا من اشد معجبينك ....ز ربنا يوفقك ....ز وباشكر بناتيي اللي عرفوني علي المدونة دي
ردحذفشكراً جزيلاً عزيزتي سعيدة جداً بتعليقاتك :)
ردحذف